Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som det är


renyu1jul18

Livet är det som

pågår medan du letar

efter mobilen.




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-01 08:20



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Justa texten asså. Men, mobilen... Det är väl den som klingar då vinden 'briserar' utomhus?
2018-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP