Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tid


On/Off

Krossade drömmar
förkrossande berättelser

begär efter natten
i den kvävande tunneln

pulveriserande




Fri vers av Antti Nakke VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-01 08:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antti Nakke
Antti Nakke VIP