Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Tycke och smak"






De var politiskt färgblinda
Där det skulle vara rött

Såg de bara grått

Kanske var det därför
De ansåg brunt vara

En så mycket vackrare
Färg?









Fri vers av Sefarge VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-01 09:02



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Blanda rött och blått så blir det lila
ny färg för nytt politiskt parti?
2018-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP