Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku 86 - 87


När ingen knackar på

Nyckeln, lämnad i
låset ger anledningar
till att knackapå


Medan man väntar
på att något ska ske kan
dikten läsas om




Fri vers (Fri form) av Rolf Winnerholm VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-01 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP