Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur lång kan en väg egentligen vara?

Hur lång kan en väg egentligen vara?
Hur många år orkar jag stå ut?
Solen den bränner sönder min hud
och här finns bara öppna fält.

Vart leder egentligen denna väg?
Har gått många år men aldrig riktigt kommit fram.
Kölden den svider olidligt på mig
jag håller min jacka närmare mig.

Vart har du tagit vägen någonstans?
Går vi i cirklar och letar varandra?
Är vinden för stark för att vi ska höra varandra?
Har snön gömt våra spår?




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 833 gånger och applåderad av 22 personer
Utvald text
Publicerad 2018-07-01 10:57



Bookmark and Share


  Blumma.
Det gick en rysning genom hela kroppen när jag läste. Kan relatera till det du skriver... Vägen kan kännas oändlig. Eller som jag brukar känna, att man går i en loop.
2018-07-10

  anits VIP
Starkt och berörande skaldat!
2018-07-04

  Blomma-Stjärna VIP
Berörande poesi!
2018-07-01

    ej medlem längre
Starkt och gripande!!
2018-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream