Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Udda par stören och störigheten"


Förstörigheten



Hon var en stör
Som man kunde
Hänga upp sig på

Han var allmänt störig
Hängde upp sin störighet
I en avkrok på henne som
tog emot

Sedan gick de ut och hade
roligt tillsammans utan att
bli det minsta störda av varandra

Bara alla andra stördes
av dem trots att de inte

Hade någonting alls
med den saken att göra.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-01 11:34



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Udda människor är bra
bara dom inte är störiga
2018-07-01

  Fulbergarn
udda var ordet i en udda dikt
2018-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP