Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Talförmågan förlorad.


Tungan.

Natten liksom morgonen var varm,
altandörren på vid gavel, fritt spel;
för demonerna dansa runt sängen.
Vaknade av att tungan svalts, den
satt fastklistrad. Sorgsen att inte
kunna tala, tänkte ringa partiet
för att framlägga min lösning på
"Lika för alla olika, mest de rika".




Övriga genrer (Satir) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-01 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje