Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg ingenting

Säg ingenting
Jag hör vad du tänker
Det hörs tydligt
Ditt förakt talar högt

Försöker gå vidare
Blickar skadar mig
Hatet är rädslans bästa föda
Den växer varje dag

När jag lämnar mitt hus
Är siktet inställt på mig
Tankar börjar skrika
Huvudet orkar inte mer.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 467 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-07-01 13:08



Bookmark and Share


  anits VIP
Någon förstör saker som är svåra att
förstå! Bra skaldat!
2018-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream