Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smitta

 

 

som svampar ur jorden

har de börjat välla upp

tar över mer och mer

hur ska det sluta?

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-01 13:59



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
det slutar med harmageddon
2018-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP