Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trickster


Talar om vem
som har rätt och fel

Och det finns ju inget
sånt
Bara subjektivitet
om än objektivt sett utifrån
en själv

Men känslorna talar
om folk som far med osanningar
som talar bakom ryggen på en
Och de som inte talar alls.

Ignorerad blir skamsen
och skammen är min
när jag tar den till mitt hjärta

De andra, orättvisa
påminner mig om mitt egenvärde
min självuppskattning
just som när jag bannar
dem som mest







Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-01 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP