Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För stort



Jag sitter ensam i natten
och tänker på ett ord
jag faktiskt nästan glömt

Jag tittar upp
och sen på lappen
där jag skrivit ner det
för att inte glömma
Där står knappt synligt
ordet Döma

Det sägs att vi inte har rätt att döma
Den som sagt det måste vara en som älskar mycket
Kanske är han den ende




Fri vers av innakarin
Läst 156 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-01 17:19



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Var i huvudstaden nyss och hade många trevliga små möten, mina fördomar om staden kom nästan helt på skam. Den lilla ryskan, i det lilla snabbköpet, påstod att hennes mackor var gjorda med äkta kärlek och de var absolut godare än alla de glänsande kafeteriornas mackor. Så hon talade sanning, men inte trodde jag på det inte så där misstog jag mig. Så nog kan saker vara annorlunda :)
2018-07-07

  innakarin
Ja Fulbergis..hihi
Vi är människor av den lägre sorten.
Kan man säga så? Ja man kan säga så. Men det kan vara annorlunda
2018-07-01

  Fulbergarn
ja vi dömer dagligen med våra fördomar knutna i svansen
2018-07-01
  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin