Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dröm, grå och vild

Det enda i min kropp som fungerar
Är mitt blåa hjärta som brann
Snälla säg att du älskar mig, om du kan.

Jag kommer inte att tro dig
Men det kommer kännas bättre ändå
För jag är ingen man älskar, har jag fått förstå—




Bunden vers (Rim) av Jonathan Yhl-Gabrielsen
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-01 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Yhl-Gabrielsen