Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Semesterfest

Nu är det semester
inga protester
nu kommer alla fester

med flyg till Gotland
när vi har landat
vi köper gott och blandat

eller lägger vi om rutten
skjuter upp den
och flyr till Scotland
spottar kärnorna
ur äppelskrutten

tar in på nåt av spökslotten
med hjälp av vinstlotten
med massa spökeri och bus
man blir riktigt skraj ibland
vill inte flyga fladdermus

tar närmsta flyg till Thailand
hamnar självklart inomhus
hungriga på friterad kolja

har förbränt så mycket soppa
att vi måste doppa
nudlarna i ren olja

jag tror vi stannar kvar i Flen
så inte ekonomiekologin
sätter av i sken
behåller jorden fin och ren

i oljan kan vi koka
våra solbrända ben

aldrig ska jag boka
en resa bort från Flen




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-01 18:49



Bookmark and Share


  AKT VIP
Borta bra, hemma bäst. Ha en trevlig sommar!
2018-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren