Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är inget träd

I

Du är inget träd

 

men jag undrar

varför du ger mig skugga

 

varför du är grönskande blad

 

och varför dina grenar

dansar i vinden

 

II

Människa är du

kvinna är du

 

med rötter som dricker

ur underjordens floder

 

III

Be mig inte

sluta drömma

 




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-07-01 20:35



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint, poetiskt
2018-07-02

    ej medlem längre
Unikt vackert
2018-07-02

  EmiliaPoet VIP
Vackert!
2018-07-01

  Magdalena Eriksson VIP
underbar
2018-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP