Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gisslan

Du håller
Mig som
Gisslan

Varje kväll
Väntar jag

Bunden till
Händer och fötter
I kärlekens bojor

Jag utstår
Din erotiska
Tortyr

Låter
Mig uppslukas
Av din tsunami
Av åtrå

Slickar
Dina svettdroppar
Och smakar
Din sälta

Känner din
Doft
Som bara
Är din

Bortom
Tid & Rum

Existerar
Intet

Förutom

Våra önskningar
Att smälta
Samman

För evigt
Sammanflätade

Av våra
Kroppars minnen































Fri vers av Virvelvind
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-01 20:41



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
hettande välsvarvat
2018-07-06

  träsnidaren
Erotiskt!
2018-07-02

  Petter Wingren
Förtätad kroppslighet utan sans, en extatisk erotik, att medvetet förlora sig själv.
2018-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Virvelvind
Virvelvind