Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VM hysteri!

Ett sådant hysteri

för en liten vitsvart boll

och några gubbar

på en plan som bildar två lag.

 

Allt skrik

när dessa gubbar

sparkar bollen hit och dit.

Varför detta hysteri för en liten boll?

 

Men när det inte går som ni vill,

ja då skriker ni tvi, nä fy, fan era jävla sopor.

Men Herre Gud.

Varför dessa dåliga förlorare?

Någon måste vara det.

Men det lag som vinner

bli hyllat som det var en

världsnyhet att vinna i fotboll.

 

Varför inte ta det isy lugna

ner hylla laget ändå,

vara glada och njuta,

för när ni har skrikit

er hesa kan ni inte längre ropa,

hylla skrika och jubla. 

 

Kanske ni hoppat studsat

och fått benbrott i all hysteri

 

Ta det med ro spara rösten

och spara benen och njut av VM i tv.

 




Fri vers (Fri form) av Inmyheart
Läst 379 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-01 21:17



Bookmark and Share


  Inmyheart
Hihi detta var precis jag ville med denna dikt. Skönt att flera håller med mig.
2018-07-01

  Valter Örn VIP
Människor är irrationella varelser.
2018-07-01

  Larz Gustafsson VIP
Jag HATAR fotboll. Och ALL sport.
2018-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Inmyheart
Inmyheart