Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fjäril på min panna.

Just innan sinnet
lämnar

Finns en hastig lust
lätt som en fjäril

Nästan som att inte andas

Just när sömnen
tar vid

Fylls mitt sinne av begär

En skälvande längtan

Att som ett intet sväva ut i mörkret

Och anta intets tysta form.




Prosa av Ellåtta
Läst 226 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-07-01 22:48



Bookmark and Share


  Starman
Du har fint fångat någon som egentligen inte kan fångas med ord! Jag tror jag förstår precis.
2018-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Ellåtta
Ellåtta