Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kortare text med två olika berättarperspektiv på samma tema. Ganska straightforward. Kanske banal.


Strategi (2)

Hon går genom livet
och lär alla att inte
ta så hårt på saker
speciellt inte på
henne
hon kan när som helst
vända ryggen till
och lämna -


Du går genom livet och tar inga hänsyn
Din väg är inte rak och enkel utan
vindlande och full med cul-de-sac
Men för alla du möter verkar
det alltid som om vägen är rakt motsatt
det sista de ser är en dröjande
ryggtavla och ett löfte om vägar
som aldrig korsas igen




Fri vers av Nem
Läst 679 gånger
Publicerad 2006-06-09 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nem
Nem