Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väkevöitys

 

Kunnia olkoon Jumalalle korkeuksissa

 

Hän auttaa lastaan 

hoivaa kantaa

suvun jatkaa

voimaa antaa

 

Hänelle kiitos

 

Korkeuksissa




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-29 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP