Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stängd himmel , öppnad dörr!

Jag och Du.
Vi pratade om Pärleporten och döden under dagen.
På kvällen bjöd du med mig till Staden, ifrån lilla landsbygden!
Och vi hade det trevligt!
På vägen tillbaka, tilldrog sig min blick på himlen, som den så ofta gör...
Och jag märkte bland alla makrillsmoln, hur det fanns en ring av ljus och blått skimmer, som påminde om en blå himmel...
Men överallt annars, där blicken tilldrog...
Där fanns bara moln och ljus från solen, och ingen blå himmel att tillgå!
Jag tyckte det var märkligt...
Och tänkte på pärleporten, som vi hade pratat om under dagen!




Bunden vers av Mim
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-02 09:26



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Fin text, stämningsfull och med en doft av mysticism.
2018-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Mim