Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du prokrastinerar

När du prokrastinerar
tänker du på nåt
du annars inte skulle tänkt på...
Kanske något viktigt, avgörande
Inse det istället för att skämmas

Så när nån klagar på din
igångsättningsproblematik
kan du bekymrat och myndigt
rynka på ögonbrynen,
vifta bestämt med pekfingret
i luften och säga:
"Stör inte mina
prokrastineringsgenererade tankar
som har stor sannorlighet
att leda fram till något vettigt
och för mänskligheten avgörande
inom kanske 3-50 år!"




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-02 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner