Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arbetsnarkomani 2

-Hur länge har du varit arbetsnarkoman?
-Jag tycker bara om mitt arbete!
-Jaså, har du tid för annat?
På ett individualistiskt plan kanske det får konsekvenser...
På ett mänskligt plan, kanske det får konsekvenser, om alla hade varit arbetsnarkomaner...
-Hade inte hela människosläktet dött ut då?




Bunden vers av Mim
Läst 166 gånger
Publicerad 2018-07-02 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim