Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://sptfy.com/1X2w


Privilegium

Spår sex på mitt album "Hierarkin!"

Lyssna här: https://sptfy.com/1X2w

Text:
Jag trodde jag var Elvis
Jag trodde jag var Dylan
Allt jag någonsin ville säga
Lades ständigt på hyllan
Någonting om jämlikhet
Någonting om jämställdhet
Någonting om vår omvärld

Det är jag, det är jag, det är jag
För det finns inget vi, inget vi
Förnekar en försvunnen vän
Och jag är back in business igen

Jag trodde jag var säker
Jag trodde att jag var stabil
Den dan jag insåg min ställning
Ville jag släppa, släppa, släppa taget
Men det är så svårt att inte falla In
I gamla mönster som ett jävla monster

Det är jag, det är jag, det är jag
För det finns inget vi, inget vi
Förnekar en försvunnen vän
Och jag är back in business igen

Jag ska gå tillbaks till noll
Ge fingret åt min könsroll
Vi tar varsitt steg fram
Och ingenting kan stoppa oss

Det är jag, det är jag, det är jag
För det finns inget vi, inget vi
Förnekar en försvunnen vän
Och jag är back in business igen




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Robin V
Läst 372 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-02 10:59



Bookmark and Share


  Mirjo
Snyggt med mönster och monster :-))))
2018-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Robin V
Robin V