Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att promenera gör nytta


Nyttan av promenader

Promenader är en underskattad motionsform.
Den är ingen social rörelse, men den
kan ge en bubblande frihetskänsla. Det kan bli så, att man ifrågasätter det man tror är värdefullt.
Den gående möter aldrig sig själv och slipper se sin selfie


Det är nödvändigt att söka sig utomhus. Att cirkla runt i ett rum låser inte upp spärrarna, som hindrar flödet i hjärnan.
Går man långsamt kan man se det stora i en pytteliten blomma.




Prosa (100-ordare) av Ingegerd svedin VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-07-02 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP