Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med tanke på saker och ting.


Nasse, rasist, idiot..

I åratal har en fått utstå olika saker.

Till dessa har en fått olika tilltals namn
och vissa inte så värst trevliga.

I åratal har mängder av människor envisats med,
att trycka ner en under skosulan.

Och en var på väg å ta av sig livet.

Tills en insåg - att alla de glåpordiga människorna,
är inte bättre en endaste sekund.

Idag vet jag att jag har ett människo värde,
utan att behöva fråga - om jag får leva

Jo, en har ock blett kallad för

det som står i rubriken
å varför kan en undra

Jo, för det har används de ord,
som kan såra en människa mest

Och bara för att en vågat stå kvar
då andra sig förväntar
att en ska lämna plats på jord

Så de får inflytande och
allting efter en tar




Fri vers av Flicis VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-02 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flicis
Flicis VIP