Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Må den bäste vinna!

Herren är min tröst

inte långt till höst

vandrade längs älven

Sverige spelar match

garderar me förlust

de får gärna vinna

Oj, jag skall nog 

hinna!

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 233 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-02 18:53



Bookmark and Share


  anits VIP
Vi får leva på hoppet!
2018-07-12

  ResenärGenomLivet VIP
Man får ta det som det kommer...
2018-07-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Vi får hoppas på det bästa!
2018-07-03

  SatansSon VIP
det blir 2-2- sverige förlorar på straffarna. granqvist missar.
2018-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy