Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guldkalven

- Jaså, du är den nya guldkalven, sa han och såg ner på mig
(nu var han ju lite äldre och längre)
Hursomhelst
det var jag inte
Guldkalven alltså




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 269 gånger
Publicerad 2018-07-02 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP