Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att se konsten!

- Ett avbildat äppelträd Puh
vad kallas det sen då av dig du...
- Det kallas polis!
- För det har du bevis...
- Ja en konst-apel dök upp där nu...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-02 19:54



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Hi hi
det ska jag lägga på minnet :)
2018-07-03

  träsnidaren
Kon-stapel
Kon-tanter

Skön text
2018-07-03

  lodjuret/seglare VIP
Förförelsekonsten verkar inte glömd, även om den syns dömd, att ibland spela oavgjort, eller bara som en 'bort', verka som klarlagt bedömd.
2018-07-02

    Sefarge VIP
Vridet uppfattat
Av en konst härlig
Skaldinna!
;}
2018-07-02

  Stay Golden
Finurligt ^^
2018-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt