Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandra på vingliga ben

Var inte rädd du lilla
vandra på vingliga ben
allt är ju nytt i början
Tänk om du blir sen

Inte vill du missa
kalaset som är ditt
gästerna har kommit
varsågod och sitt

Öppna dina gåvor
hoppas de blev rätt
Vi har gissat vad du önskar
Men det var ej så lätt

Vandra nu du lilla
ut i världen på vingliga ben
Livet kommer inte vänta
Du får inte bli sen.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-02 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP