Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt kryddade brännvin är slut

Aj, aj...!
Det kryddade brännvinet
jag köpte till midsommarhelgen
det tog slut idag!
Det var ett brännvin
kryddat med kummin, anis och fänkål....

Lite gulaktigt i färgen
38 % -igt… Skåne akvavit minsann!

Jag fick ju även bjuda på det, där på segelskutan
och det togs emot med glädje och välbehag!

Tänk så lite det vill till
för att man ska bli glad
ja, lite glad bara av att få --- ett kryddat brännvin!

Lite arbete -- lite kärlek --och brännvin!

Bohemen




Fri vers av bohemen VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-02 20:43



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, en liten knaber kan göra gott! Själv njuter jag av körsbärs, men det är sällan!
2020-02-13
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP