Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Porsen skall jag skåla

En dag ska jag sitta
på stenen in vid ån
När rösterna har tystnat
när livet gått i moln
I Porsen skall jag skåla
för alla Er som var
en del av livets resa
ja för varje och en var
Att jag sluddrar får ni tåla
när hälsningarna närmar sig sitt slut
När talet mitt är över
När Porsen runnit ut.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-02 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP