Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barndomens sjö

Du gamle man som speglar dig i barndomens sjö.
Jag undrar hur tankarna far.
Blev det som du drömde.
Eller blev du bara kvar.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-02 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP