Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i levandet

Mitt i levandet
stannade hon opp.
Många dagar skulle komma
och ännu flera hade gått.
Plötsligt var hon vilse
visste ej åt vilket håll.
På stigen som hon vandrat
så många gånger om.
Men medan dimman skymde vägen
som hon för sig sett.
Spred sig lugnet i hennes kropp
Hon hittar säkert rätt.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-02 22:53



Bookmark and Share


  Pilträd
Så fin dikt <3
Som dina andra dikter också :) Vissa träffar såklart mer.
Fantastisk fina bilder du har tagit också! Så poetiskt vackra och de berör så mycket <3
Bilder är också poesi :) dina bilder får känslan att sitta kvar.
2019-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP