Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där dansar Du lätt du lilla

Ett ansikte fårat av tankens rand.
Händer av valkar prydda.
En kropp så nött av tidens tand.
Men med glittrande ögon så varma.
För djupt där inne i ditt bröst
där tiden för alltid står stilla.
Där nynnar minnen med vackraste röst.
Där dansar du lätt Du lilla.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-02 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP