Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glödande gryning

 

Bland stillhetens klippor

glöder glädjens gryning

Saltstänkt frihet 

sjunger från ett gränslöst hav

Med ansiktet vänt mot solen

faller skuggorna bakom

Värmen bara

är

 

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-02 23:44



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
Vackert!
2018-07-07

  Larz Gustafsson VIP
Briljant ordval.
2018-07-06

    ej medlem längre
Så vacker!
2018-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP