Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
03.07.2018 tisdag. Tankar på väg.


Landsvägspromenad

 

Arla går jag. Innan solen tagit sitt grepp om den klarblå dagen. Jag passerar träd efter träd, just innan fåglarna tystnat inför högsommaren vid kanten av juli. Leken är över. Nu börjar det stora allvaret. Allting ska stå klart innan vintern, och det ska matas och sållas. Sen kommer myggen. Och döden allra sist. Alltid sist. Döden. Ibland just innan början. Så bittert.

Älska mig Gud...

 




Prosa av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-03 00:33



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Hög närvaro och ett stort allvar speglar sig i din text. Tyckte om att läsa den.
2018-07-08

  Peter G VIP
Tycker du fångar något här; din text är en fin betraktelse av sommarens bitterljuvhet, dessa flyktiga dagar som är så svåra att fånga och som flyr oss så snabbt...
2018-07-08

    ej medlem längre
En mental orienteringskarta med ett effektfullt vändkors i slutet. Övertygande om en upplevelse.
2018-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP