Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bär



jag bär
mig själv
genom dagen
genom livet
bildar spår
skapar minnen
vägmärken
sådd

se blommorna lysa
när de vissnat
är jag inte här




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-03 10:07



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text om livet!
2018-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP