Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mänskligt

 

 

en människa

en själ

en frände

som vill dig väl

som ej vände

när stoltheten svek

när allvar blev lek

du stod kvar

i svåra da'r




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-10-17 10:57



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Sån kompis har jag, bokmärker
2018-10-18

  Kungskobran VIP
Det konstiga är att hjälpen ofta kommer från helt oväntat håll
2018-10-17

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en stark och sann vänskap!
2018-10-17

  Verner Forsman
Problemet är väl när leken blir på allvar.

Då är det ofta få som stannar.

Fast det är just dom som vi kan räkna som verkliga vänner.
2018-10-17

  Fulbergarn
Sådana människor vill vi alla träffa
2018-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP