Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
?


Vem vet?

Förstånd
tappar mark

början på resan mot lättsamheten

mannen som liknar mej
brustna funderingar
oaktsamma beslut




Fri vers av Antti Nakke VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-03 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antti Nakke
Antti Nakke VIP