Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lekte inga lek

 

Som ett barn!
Lekte jag inga barnlek
Utan bara vuxenlek

Som ett barn!
Lekte jag inte med leksaker och sandlåda
Utan bara vuxen sexlek

Som ett barn!
Många barn i världen lekte barnlek
Utom mig själv hade en annan lek

Som ett barn!
Lagen i Irak gav mig inget rätt
Tvärttom pedofiler fick alltid rätt

Som ett barn!
Borde vara barn och barn och barn
Och INTE vuxen sexlek med baren

Som ett barn!
Som en vuxen!
Vill jag bara hämnas på som stal min barndom av mig

Mina föräldrar som brinner i helvete just nu!
Pedofilen farbror Noah som fick asylskydd i Tyskland!
Pedofiler som EU; Sverige och västvärlden som tar emot

Från hela världen!
Från hela jordklotet!
Från utanför jordklotet!

Pedofiler tas emot som flyktingar!
Terrorister och självmordbombarna tas emot som flyktingar!
Våldtäcksmän tas emot som flyktingar!

Skam och skamlig!
Att påstå sig medmänsklig , rättvisa kämpare och INTE stoppa
All pedofil, terror, självmordbombarnas mottagande till EU

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 305 gånger
Publicerad 2018-07-03 11:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP