Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imorgon för sexton år sen

 

 

Framdukad frukost

vältummat alla hjärtans

dag hälsnings-kort vid

väggtelefonen hänger

luren i spiralsladden

 

sista samtalet

oavslutat tystnaden

var hans fiende

kaffekokaren puttrar

regnet slår mot köksfönstret

 

stör inte mannen

som ligger på golvet med

solkig morgonrock

nådde inte glaset med

tänderna grinar illa




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-03 13:46



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Åh
2018-07-03

  lodjuret/seglare VIP
Som litet lösgodis känns, på ålderns höst kadens, trots rykte om visst samarbete, tandläkare och de vilka ha som bete, affären och de är nog överens.
2018-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP