Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Oskulden Dog Ung ... [3]

Innanför murarna var allting kaos efter den där kvällen. Väktarna grälade och bråkade med varandra lika mycket som med skuggorna innanför den inre muren och tentaklerna som krälade och slingrade sig över den yttre. Mitt emellan visste flickpojken varken in eller ut och och knuffades de närmaste dagarna efter den första kyssen och det oskyldiga trevandet under flickans kläder och beröringen av hennes kön mellan glädje och förtvivlan, lust och skam.

Efter den första kyssen och det trevande sexuella utforskandet blev flickan, som hette Thora, och flickpojken allt mer intima vänner som kysstes och smektes så ofta de fick chansen. Thora visste förvisso inte om flickpojkens inre hemlighet utan såg hen som helt igenom pojke, även om hon nog undrade ibland lite över hur hen klädde sig och den fascination hen uppvisade för hennes underkläder, framförallt de lite finare.
De två umgicks nästan uteslutande med varandra och eftersom den där kvällen då flickpojken stått upp mot sin överbeskyddande mamma och öppet trotsat hennes förbud hade flickpojkens uppror mot den matriarka överhögheten fördjupats och de träffades oftast efter skolan hemma hos Thora vars båda föräldrar arbetade till långt fram på kvällen och de kunde vara ensamma och tillsammans utforska varandras kroppar.
Så småningom, efter att deras intima eftermiddagar hade pågått ett tag lyckades flickpojken till slut slappna av tillräckligt mycket i de intima situationerna för att kunna uppleva en njutning liknande den flickan verkade uppleva varje gång de kysstes och smekte varandra. Hen hävde upp ett nära på avgrundsliknande vrål som av lika delar smärta som njutning, samtidigt som en tjock vit vätska sprutade rakt upp från hens uppenbart manliga kön, en vätska som inte hade samma doft som det slem Thora utsöndrade utan en mer unket frän doft.
Thora lyfte sin kladdiga hand till ansiktet och sniffade på kladdet. Det var inte så att det luktade direkt illa bara annorlunda. Hon stack ut tungan och smakade på kladdet, frynte lite på näsan och gjorde en grimas innan hon höll upp sin hand mot flickpojkens ansikte. Hen luktade på kletet och smakade på det precis som Thora hade gjort. Det smakade jordigt och sött. Flickpojken frynte också på näsan och gjorde en grimas men i ärlighetens namn smakade det inte illa och det var utan tvekan en smak hen skulle kunna lära sig att uppskatta, precis som med rå lök och citron.

Efteråt medan de låg nakna i Thoras säng och fnissade åt att de båda två hade smakat på flickpojkens kladd blev Thora plötsligt allvarlig och vände sid mot flickpojken. Hon hade funderat länge på det hon frågade men trots det famlade hon efter orden.
”Du. Jag har funderat lite,” sade hon och smekte flickpojkens läppar med ett finger och en lång paus uppstod igen.
”Du verkar inte helt bekväm när jag rör vid dig, du vet, där ...”
Hon tvekade och tittade på flickpojken för att se om hen reagerade.
”Gör jag något fel, tycker du inte om hur jag rör dig?”
Flickpojken vände sig på sidan och tittade på Thora en lång stund. Hen ville kyssa hennes läppar och röra vid hennes bröst men lät bli. Istället lade hen sitt ansikte på Thoras axel och började gråta.
”Jag vet inte,” snyftade flickpojken.
”Det känns bara som om hela min kropp är fel, som om det inte är min kropp.”
Thora lade sin hand på flickpojkens huvud och kysste hen i pannan.
”Det är inget fel på din kropp,” försökte hon trösta men det fick exakt motsatt reaktion.
”Du förstår ju inte,” skrek flickpojken, slet sig loss från Thora och rusade ut på toaletten.
Hen låste dörren och i ett raseriutbrott stod hen framför spegeln och började slå, slita och dra i sitt manliga köns organ.
”Ta bort det,” skrek hen.
Utanför knackade Thora desperat på dörren och försökte få flickpojken att lugna ner sig men när inte det hjälpte letade hon upp en skruvmejsel för att försöka få upp låset utifrån. Det lät som om flickpojken försökte slå ihjäl sig själv därinne och mycket av det hen skrek verkade till en början helt ologiskt för Thora. Ta bort vad och varför upprepade hen hela tiden: ”Jag är ingen riktig pojke.”

Thoras försök att dyrka upp låset till toaletten misslyckades och efter en stund tystnade flickpojken, ytterligare en stund senare låstes dörren upp men öppnades inte. Istället fick Thora själv öppna dörren, först bara på glänt men när hon såg flickpojken sitta naken i badkaret öppnade hon dörren helt och gick in. Hon satte sig i badkaret tillsammans med flickpojken och lade armarna om hen.
”Du, jag tror jag förstår nu,” sade hon och kysste flickpojken på munnen.
”Du vill inte vara pojke, eller hur?”
Pojkflickan snyftade till och nickade.
Prosa av The Red Crow
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-03 14:51Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Red Crow
The Red Crow