Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Familjen ands vardag

Herr och fru and har fortfarande ett väldigt sjå
jobb både dag och natt
ungarna är ju fortfarande små

Måste dom gapa och väsnas så
dom borde väl lugna ner sig nu
Tur att vi ändå är två
då kan den ena vila sig ju

Ungarna är ständigt på gång
vill ha mat hela tiden
Om dom ändå hade en vackrare sång
då skulle man kanske få känna den underbara friden




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-03 14:59



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Underbar text om en andfamiljs vedermödor.
2018-07-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Ett riktigt fint familjeporträtt målar dina härliga ord.
2018-07-03

  Marita Ohlquist VIP
Härligt familjeporträtt!
Dom är mysigare att titta på än att höra.
2018-07-03

  ULJO
Djurrikets dilemma. Skränar och väsnas antingen vi vill eller inte. Men söta är de, de små.
2018-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP