Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Störst av allt är rädslan...bagatell

 

 

Kanske är det så

att han än en gång vågar

tro på kärleken

men rädd för att bli sviken

vänder han ryggen åt den




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-03 15:26



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
oj, ja hög igenkänningsfaktor
2018-07-03

  Marita Ohlquist VIP
Bra skaldat om mångas bittra verklighet!
2018-07-03

  Alysse VIP
Ja, ibland är det ju så att
den som är rädd för att bli lämnad
istället är den som lämnar
kärleken, fast man kanske
fortfarande älskar
Det är sorgligt!
2018-07-03

  lodjuret/seglare VIP
Rädslan, kärleken och människan har tillfrågats om de vill ställa upp i en tävling. Tävlingen har vissa villkor. Dessa är havande, utarbetade i samarbete med ovan nämnda deltagare. Ändå har de svårt att komma överens om tre saker, tid, plats och möjligt sällskap. Utöver att tacka ja, säga nej eller kanske.
2018-07-03

  Annika Persson
Och jag verkar vara rädd.
2018-07-03

  Stay Golden
Let us hope not. We have to face the truth and the world.
2018-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP