Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din värme

Låt mig
få ligga vid din sida

låt mig
få känna din värme

låt mig
få känna din kärlek

Jag ligger här
ensam, drömmer om dig

Jag ligger här
tänker på dig,
när jag nu vill känna
på din varma kropp

Min vilja
är att få röra
dig

Att få röra dig
när du ligger där
bredvid mig

Och känna på
din kropp,
din himmelska kropp

Som är så het
så himla het.

låt mig
få känna på dig,
för jag vill känna
din värme.




Fri vers (Fri form) av E.Eriksson
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-03 16:31



Bookmark and Share


  Angel of love
Närhet som så underbar.
2019-01-14
  > Nästa text
< Föregående

E.Eriksson
E.Eriksson