Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvartsfinal...nationell yra...bagatell

 

 

Sverige vidare

till kvartsfinal i Ryssland

SD näst största

parti Putin en ulv i

fårakläder  Åkesson

 

joker räds höstens

val gläds idag imorgon

oviss vinnare

i september har vi svar

om det blir fimbulvinter




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-03 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP