Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din väska den är packad

Precis som det var menat
går du mot en horisont som är din.
Stegen bli längre och längre
kartan är inte längre min.
Din väska den är packad
med kärlek och med mod.
Jag kan bara hoppas
att vandringen din blir god.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-03 21:31



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Vad vore marken utan göl, vad vore vägen utan pöl, ovädret utan storm, storlekar utan norm, vad vore läsare texter utan, betraktare utan ram kring rutan...
2018-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP