Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svårt? Du har problem.


Lätta ankar


Blunda, eller frigör istället ett
mer lämpligt, öppnare sinne

sluta tänka, gör först vad som faller dig in, känn
hällre än sök etfter känslan - den finns redan där



Svälj inte i onödan, andas naturligt
- följ bara kroppens naturliga tempo,
slappna ledigt av och var dig själv





Fri vers (Fri form) av Dehoffryn
Läst 452 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-03 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dehoffryn
Dehoffryn