Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- är livet en pervers prövning i extrem egoism?


Dödsförakt eller meningen med livet...


- Dör gör vi, men vem lever verkligen?


Allt som betyder nåt i slutändan är att antingen
själv leva, precis hundra procent fullt ut, sen dö

eller

säkra släktens fortsatta degenration med fler
som alla andra, - medborgare att fylla platsen
efter de som levde och dog för just samma sak





Fri vers (Fri form) av Dehoffryn
Läst 210 gånger
Publicerad 2018-07-03 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dehoffryn
Dehoffryn