Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I naturens sköte...

Jag borde bli frisksportare
sa folk till mig, vara mer ute
i naturen... Ett gott förslag
jag slog till direkt:
Numera är jag landskapsmålare
och jag får helt gratis en massa
friskt luft... Samtidigt luftas mina
kläder i vinden, när jag sen kommer
hem, känner jag mig renad både inne
i kroppen och även utanpå...

Men jag har varken färg eller pensel
med mig... Jag har tråd och nål och syr
in det jag ser direkt på duken...





Övriga genrer (Kåseri) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-04 01:07



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En text som får mig att tänka så, när vi barn var små, lusten att leka och vildsint stoja, gått över i lust att leka och våldsamt skoja, något att faktiskt nog tänka på.
2018-07-05

  Fulbergarn
Helt rätt, alla sätt
att få lite natur
i knopp, själ
och kropp
sa en liten filur
plussa sen på
en kaffe med dopp
så blir allt så perfekt
men en svalkande fläkt
2018-07-04

  limerick VIP
Att slöjda ute
med tråd och nål
tar nog på
varje krämpa kål!
2018-07-04

  ULJO
Alla sätt är bra utan de dåliga
2018-07-04

    Maria Malm
Var och en må finna sin form av skapande.
2018-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt